Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pragmaticky vycházím z teze, že Občan Prezidenta neopotřebuje - Je to přesně naopak. Pak, přímou volbu chápu, jako nedomyšlený akt. Jde sice o vrchol plebiscitu, nicméně pak chybí pravomoci a hlavně ! Kterákoliv takto zvolená hlava, pak logicky musí národ rozdělovat. Vzniká pak model - x politických stran + Hnutí + Hrad ... Odkaz p. Miloše Zemana s vyjímkou odmítání uprchlíků je pro nesmírně kontraverzní. Stálost volebních preferencí pak říká, že ta obhroublost stylu , orientace zahraniční politiky, výběr person, pohled před r. 1989 - Je tedy brán bez problémů. Zde se Miloš docela trefil - Takoví prostě jsme a on to říká za nemalou část národa. Jak a kam nás to posune, jak to společnost zvelebí , to skutečně nevím

1 0
možnosti

J27i58ř32í 21H30a91r26t93l

6. 2. 2017 12:37

Pokud bude Zeman kandidovat, tak já už mám volbu rozmmyšlenou. V 1.kole dostane hlas ten kdo se mi bude líbit nejvíce (samozřejmě ne Zeman). No a pokud se Zeman náhodou dostane do druhého kola, tak můj hlas bude mít protikandidát Zemana. A ten hlas už má teď, protože doma určitě nezustanu a půjdu určitě k volbám.

3 0
možnosti

J25a59n 85R74á67ž

6. 2. 2017 11:12

Vyjádřil jste to přesně: Média i politicky mainstream se vzácně shodují, koho nevolit, ale nedávají alternativu v podobě někoho, na koho by se dalo aplikovat "koho volit".

Osobně se domnívám, že kdo bude zvolen v těchto volbách je už jasné, ale problém nastane, až zdravotní stav nedovolí Zemanovi volební období dokončit, což je velmi pravděpodobné. Co pak? Jeho funkce bude dle Ústavy vykonávat Štěch, ale je Štěch dobrou alternativou? Nebylo by lepší, už teď myslet na variantu kdo by mohl být vhodným prezidentem v pozemanovském čase?

2 0
možnosti

můj soukromý tip ..... Jaroslav Kubera!

1 1
možnosti

:-)......POpsal jste to přesně ! Včera v TV debata se presidentem, zajímavé! Těžko se bude hledat rovnocenný konkurent. R^R^R^

4 2
možnosti

J88a97r22a 34R11a27n33k

7. 2. 2017 2:27

To snad by byla lepsi i dcera Katerina nez stary clovek, ktery sotva chodi, ty laloky na krku a prokrveny nos take o nicem zdravem nesvedci.

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS