Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SB

Nejneuvěřitelnější na tom, je, že nejprve třicet svědků říkalo, že střelci byli dva a stříleli koordinovaně, ale potom najednou byl střelec jeden a ten druhý, tedy Marokánec, byl jenom svědek.

Víte, ono lze v kritické situace a při nedostatku času špatně spočítat lidi, když jich je trochu větší množství. V tom případě mohu říci, že jich bylo devět, přestože jich ve skutečnosti bylo osm. Ale taková chyba je možná až u trochu většího množství. Je zcela vyloučeno, aby si někdo spletl počet jeden a počet dva.

0 0
možnosti
RJ

R94a52d38e25k 67J41a86r45o71š

31. 1. 2017 20:35

Já tomu kanadskému "oficiálnímu" vyjádření nevěřím... Bylo tam příliš mnoho náhlých obratů a protiřečení. Přijde mi to jako něco na způsob případu Lee Harvey Oswalda... Objeví se nový Jack Ruby?

4 1
možnosti
Foto

žádné obraty a protiřečení nebyly.

0 4
možnosti
JT

J56i14r10i 37T81i26c18h33y

31. 1. 2017 20:30

Samozrejme,ze nikdo nemuze schvalovat masove vrazdeni lidi, at jsou nam zneprateleni v nejvyssim stupni. Nicmene, musime se podivat do koreny problemu s muslimci v demokratickem statu. Vymyte mozky vladnouci v techto "demokraciich" nejenze vpustili tyto muslimy do zeme, ale jeste to vychvaluji coby nesmirny uspech jejich multikulti politiky. Skutecnost zustava, ze muslimove nemeli byt nikdy pripusteni do demokratickych statu, protoze jsou inherentne neslucitelni s demokracii - muslim nesmi opustit svou viru, trestne smrti v Saudi Arabii, muslimka si nesmi vzit za manzela "neverce", rovnez nesmirne trestne. Zatimco krestane a jini "bezverci" jsou vrazdeni v Syrii, Egypte, Nigerii, Pakistanu a jinde,vladnouci levicacka elita stale otvira brany do nasich zemi pro patou kolonu muslimcu. Staci se podivat na situaci ve Francii, Belgii, Dansku a jinde.

2 0
možnosti
JS

Pokud to byl jednotlivec, tak to jsou opravdu nemocné zrůdy, které mohou být všude... Problém nastane, když více osob spolupracuje na společném záměru, tam je již vina ideologie...

3 0
možnosti
Foto

Ad palestinské násilí. Tyto akce jsou lidsky odsouzeníhodné, ale násilí je na obou stranách. Oba dva národy prodělávají od malička už od základních škol, jak si všímá Chris Hedges, vymývání mozků. Celé je to takřka neřešitelný problém, problém je ale, že nyní jsou v Izraeli u moci ultranacianalistické a krajně konzervativní, ortodoxní organizace, jež podporují výstavbu ilegálních osad, a to jen přilévá olej do ohně. Rezoluce byla oprávněná a nebyla určena proti státu Izrael, ale proti jeho ilegálním výstavbám. Řada běžných Izraelců na tuto výstavbu nemá názor, anebo je proti. Kamarád v těchto oblastech byl, jaké jsou Palestincům kladeny překážky v přístupu ke zdravotní péči, ale i jak jsou zbytečně šikanováni při prohlídkách. Kvůli skupince pár osadníků už nastartují izraelské bezpečnostní složky a území je jejich. Staré muslimské muže prošacovávají mladé izraeské vojandy. A je to tak děláno naschvál, ale o tom se u nás nepíše.

1 7
možnosti
PP

P38e87t85r 25P77o21l53á32k

31. 1. 2017 19:48

Kdybyste si musela vybrat, chtela byste radsi zit v Izraeli, nebo v tzv. Palestine?

2 0
možnosti
DK

Rozdil mezi timto masovym vrahem a muslimskymi teroristy je stejny jako mezi vrahem jednotlivcem a vrazednou mafii. Jako jednotlivec je moralne stejne spatny jako kterykoliv terorista. Z celkoveho pohledu vsak nepredstavuje nebezpeci. Ted je zavreny a z vezeni se nedostane. Nicmene muslimsky terorismus zije a bude zit dal. A i ti nasi "mirumilovni" muslimove, ktere v CR mame, dokazuji, ze to zadni fajn lidi nejsou. Jak Abbas, tak Alrawi jsou v tom, co hlasaji, extremiste a jen to, ze je zde muslimu malo, jim brani v tom, aby dokazali vyrazneji skodit. Kdyby jich byl rekneme 10x vice, tak tu mame sakra vazny problem!

12 0
možnosti
Foto

Můžu vám z vlastní zkušenosti říct, že Trump má na mládež a obyvatele obecně z USA i Kanady stejně jedovatý vliv jako Zeman na Čechy. On prostě říká to, co lidé chtějí slyšet. A tím jak ukazuje prstem na ty, kdo podle něj nesou vinu za problémy, tím vyvolává zbojnické nápady u části obyvatelstva. No a toho se samozřejmě chytají i media, hlavně ta levicově zaměřená. " Podívejte, vraždí i nemuslimové " , to je přece hodně populární titulek. Jenže toto vraždění a násilí jde na vrub tomu, co se v současnosti děje. Stále jsme masirování mýtem, že na vině všeho zlého jsou muslimové ale jen málokdy slyšíte, že vinen je Islám a jeho radikalismus. Vlastně tohle se říkat skoro nesmí, protože je hodně vyžadováno, aby se operovalo s chybami jednotlivcu. Jenže tady se nejedná o chyby nebo zločiny jednotlivců. Jedná se o nenávistné dogma, které dělá z lidí monstra.

2 2
možnosti
DK

Ano, na vine je Islam, o tom zadna...a pak samozrejme taky ti lide, kteri ho hlasaji...

8 1
možnosti
Foto

To se teda Martin Kavka hodně sekl, když psal, že vraždili muslimové. Napětí mezi nacionalisty a islamisty tohoto rázu se bude stupňovat a budou si dělat navzájem naschvály. Jak si všímají M. More a A. Curtis ve svých dokumentech, má na vyvolání protiislámských nálad v USA největší podíl Bushova vláda a tajné služby. Aktivně špiclovali mezi mírovými hnutími a zatýkali desítky občanů muslimského původu, např. na základě toho, že měli mapku anebo jeli do Disneylandu. To vše, aby si potvrdili svůj narativ a ospravedlnili svůj narativ. Pak je museli propustit. Před 9/11 Bush citoval z Koránu. Nechápou, že svou hysterií plní přesné instrukce islamistického ideologa Najiho dané v Managementu násilí.

0 0
možnosti
Foto

Psal jsem mu do diskuse, jestli plánuje svůj blog aktualizovat, když se ukázalo že nevraždil ani muslim ani konvertita. Jenže jeho blog najednou zmizel. Škoda, administrace tak zabránila jeho omluvě a uvedení věcí na pravou míru, Určitě by to udělal.

0 0
možnosti
  • Počet článků 2651
  • Celková karma 31,90
  • Průměrná čtenost 2022x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články