Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

A Gabriel, ten by se vam libil?

0 0
možnosti
Foto

Levicová Die Linke je pro zrušení NATO, jež má být nahrazeno kolektivním bezpečnostním systémem ve spolupráci s Ruskem. Takže ti se do vlády nedostanou. Steimeier bude prezidentem a Schultze už to v EU nebavilo. Ostatně levice už v Nemecku vládla za Schrodera a byl to průšvih? Nebyl, poslali jednotky do Kosova a Afghanistanu, ale Schroder byl silně proti invazi do Iráku, té vděčíme za příliv migrantů.

0 0
možnosti

No prave Schröder prusvih byl. Vsude kolem ekonomika kvetla, jen v nemecku preslapovala jaksi na miste.

Ovsem koalice FDP a SPD s kanzlerem Schmidtem si vedla opravdu dobre.

0 0
možnosti

ten clovek nema absolutni sanci. V Nemecku je mimo skalnich priznivcu SPD jenom k smichu. Schulz je posedly moci, nic vic nic min. Staci si vzpmenout jak vyvadel kdyz se nedostal na misto Jean-Claude Junckera a musel se spokojit s cislem 2. A tam ted taky skoncil abyl by z nej "Niemand" o kteryho by novinar nezavadil.

Tak to ted zkousi v Nemecku.

Presentuje se s tim ze do GroKo nepujde ale zu se proflako ze pod A.M. by chtel delat ministra financi.

Ten clovek je tal slizkej ze se normalnimu volici musi zdvihnout kufr.

5 0
možnosti

jak by podle vás měl vypadat kandidát na kancléře? když vám nevyhovuje Schultz? Prosím přesný popis, třeba bychom pak podle toho vašeho popisu někoho dokázali najít......

0 0
možnosti

J31i54ř36í 59N72o17s17e80k

30. 1. 2017 8:50

Jakej šel, takovou potkal.

Stejně zaručený úspěch, jako si zajistil Sobotka Prouzou, Marxovou a Chvojkou a Chovancem (a dlouhodobě chráněném Dientsbierovi nemluvě). Starý pořádek vydávají za změnu - a pak se diví a obviňují Putina.

2 0
možnosti

vždyť tam nejsou titulky

0 0
možnosti

mám dotaz, proč si myslíte, že v kauze spojené Evropy nefigurují žádné tahy cizích tajných služeb, když jasně vidíme, jak tajné služby dokáží získat mladé nadšence k natočení kompromitujících videí...viz Forejt a avizované video na Chovance?

Lidé ve vedení dnešní EU jsou podle mne pod velikým tlakem cizích tajných služeb, které mají za úkol nepovolit sjednocení EU do SSE, protože se SSE jejich mocipánům z jiných mocností nehodí.

A pak s vědomím této skutečnosti se zamyslete nad chováním lidí v EU znovu.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS