Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Když tohle Kalousek prohlásil, pustil jsem to druhým uchem ven, jako mnoho obdobných prohlášení za posledních 26 let, protože nesmysly by v hlavě neměly zůstávat.

Obdobný, byť ne tak dramatický, nesmysl, pronesl Klaus v roce ́96, když před volbami sliboval do roku 2000 průměrnou mzdu 20.000,- Kč. Bylo však až s podivem, jak obrovské množství lidí na to skočilo!

Proč to píšu?

Tyhlle proklamace jsou jak Novotného vyhlášení, že už je republika v socialismu. Nic to nestojí, ale také je to zcela mimo realitu. jsem však zvědav, kdo Kalouskovi uvěří, že všechno u nás bude stále stejné nic se nezmění a ejhle... v roce 2030 budeme přes noc na úrovni Německa.

4 0
možnosti

P97a97v96e23l 75V26é93b35r

29. 1. 2017 20:33

Vidíte, a já to Kalouskovi věřím - tedy pokud Německo bude vpouštět migranty stejným tempem, jako dosud. To nacistické zlato, pomocí kterého vybudovali svoji ekonomiku, musí jednou dojít...

0 0
možnosti

Projev Kalouskova zoufalství.

1 0
možnosti

Požadavek přijetí Eura Topku pohřbí.

0 0
možnosti

prvně musíme dohnat Maltu a Trinidad..to nějak Kalsek přeskočil, a krom jiného musíme dokázat zvednout průměrné IQ z asi českých 102 na německých 108 a jak chce tohle udělat...Kalousek stejně jenom vždy lže.Tak jako i lhal o oněch ominozních 5 mld pro Babiše, které pak ovšem sám i odvolal.....a přiznal, že jeho tvrzení byla nesmyslná

I Klaus sliboval, že doženeme Rakousko za dvacet let...také jen lhal..jako je to u našich politiků tak nějak zvykem...a lidé jim pořád věří....a to je otázka věření a nevědění...když nevím, musím věřit.....a proto je nutné udržovat národ v PŘIMĚŘENÉ TUPOSTI, což se vládnoucím vrstvám daří bezvadně již mnoho tisíc let...a naše doba není výjimkou....protože lidé raději nechtějí vědět.....jsou moc pohodlní na to, aby začali myslet..práce hlavou je totiž ta nejtěžší a proto také většina raději pracuje rukama...

a jak tohle lidské nastavení

změníme??????

2 0
možnosti

No ja si jen pamatuji s Necasovy/Kalouskovy hruzovlady: škrty, škrty, škrty, škrty, škrty, a k tomu: "Prožrali jsme to..."

7 0
možnosti

Dobry clanek. Az na, ze jednim dechem popisuje nakolik je M. Kalousek mimo a soucasne ze je chytry. Takze jeho realitou je spise v chytristice balancujici retor. Jinak tato jeho vize (volebni program) pripomina spise vize komunistu o tom, jak se jejich deti a deti jejich deti budou mit lepe. Z oblasti sportu pak vyskare nezdolavsiho danou vysku a odkladajiciho svuj pokus na zvysenou latku.

7 0
možnosti
  • Počet článků 2652
  • Celková karma 31,77
  • Průměrná čtenost 2021x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články