Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J23a70r93a 43R89a88n23k

25. 1. 2017 5:34

Tak ted uz vite, co myslela KellyAnn pod alternativnimi fakty;-D Jeste byste se mel drazet pravdy, ale to byste nemel tak vysokou karmu, ze?

https://www.theguardian.com/us-news/2017/jan/22/trump-inauguration-crowd-sean-spicers-claims-versus-the-evidence

0 1
možnosti

J19a95r58a 53R88a22n45k

25. 1. 2017 5:31

Skutecne jste to pochopil takto? Myslela jsem, ze umite anglicky, skoda, neumiteRv

0 1
možnosti

Jednou to budou muset vzdát, až Trump přestane lidi zajímat. Jako vzdali každodenní masírku "expertů" o tom, jací jsme xenofobové a už je unavilo i kritizování Zemana a hledání jeho přešlapů typu "grab by the pussy".

Téma Zeman je staré a vyčpělé, Trump je prozatím nový.

2 1
možnosti

Pokud kterykoliv z obou 'chlapcu' pociti odkladani do zaprasene police, pak pouziji inteligence a sve neodolatelne drazdivosti, aby se tomu tak nestalo.

1 0
možnosti

Dobry clanek mirne ladeny jako 'pichlava' realita. Ale realita je realitou a bude s ni mit problem spousta dalsich 1:1 placenych/nadsenych multikulturnich misionaru vygenerovanych vsude ruzne.

5 1
možnosti
Foto

Takže pravdu měl Trumpuv Ovcacek Spicer, když řekl že Trump měl při inauguraci největší počet diváků.

1 0
možnosti

:-).....Dobrý článek! Máte pravdu. Ten článek o Slušovicích a předsedovi Čubovi jsem četl včera na FB ! Vedení družstva pak letělo s Trumpem do Ameriky. Čuba byl baťovec, znám se sním osobně už několik roků, Ve Slušovicích běžel kapitalismus už za socialismu. Po sameťáku ....Havel..." temné nitky" a bylo vymalováno ! R^R^R^

4 2
možnosti

Kapitalismus s absencí konkurence a za pomoci výhod o kterých se jiným podnikům ani nesnilo. To jsou zase fantasmagorie z dílny soudruhů....:-P

7 3
možnosti

A jak se k tomu mají media postavit? Do Bílého domu budou mít přístup je ta správná, dovolit si říct, že inaugurace zajímala méně lidí, než následující demonstrace atd? Ba ne. Z toho bude dlouhodobá válka. Media vs Trump, která nebude mít vítěze. Trump neví, co je pokora a média budou vytahovat jednu věc pi druhé. Rozdělený národ bude po sobě řvát. Příklad máme doma.

3 12
možnosti

Pane Kindle, minus od Nováka nebo Salajky beru jako samozřejmost, jako že ráno vyjde slunce. Ale vy byste mi ho mohl vysvětlit.

2 2
možnosti
  • Počet článků 2651
  • Celková karma 31,90
  • Průměrná čtenost 2022x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články