Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JM

J82a53k52u79b 44M42a15c10h

13. 1. 2017 9:47

Nakonec nám dává ta úporná snaha zákon prosadit a Babiše zlikvidovat

jasný morální obraz aktérů. Zloba, závist, strach o koryta.

Pan Babiš nemá důvod se nechat uplácet a nepotřebuje lobisty. A v tom je problém. Oni to potřebují. Věřím, že to bude ale pro ně nepříjemný bumerang. Voliči jim to, alespoň doufám, ukáží při volbách. A na tom nezmění ani EET nic. Bude míň otázek jestli chcete účet, těm slušným a poctlivým to nebude vadit. A podvodníci si ho plně zaslouží.

1 0
možnosti
Foto

Ale tady jde pouze o to, zda Babišovy firmy budou získávat, a nebo veřejné dotace a zakázky.

0 0
možnosti
MK

Myslím, že to Babišovi žádné hlsy nepřihraje. Jeho voliči jsou z větší části osoby ducha mdlého, kteří sice vědí, co je kobliha, ale vůbec nechápou, co to ten střet zájmů je a nerozumí tudíž ani tomuto zákonu.

A i kdyby mu jich pár přibylo, stejně to nevyrovná jejich odliv po zavedení EET v maloobchodě a následném celoplošném zdražení. To na rozdíl o zákuna o střetu zájmu pochopí úplně všichni.

2 4
možnosti
LC

Jj, přemýšliví volí TOP09.:-)

3 0
možnosti
VN

Myslím, že jste se pokusil o objektivní posouzení jak celé kauzy, tak i jejích důsledků. A povedlo se Vám to. A fakt to nemyslím ironicky.

3 0
možnosti
JH

Lidé co půjdou k volbám to vidí.

Možná to pak dopadne jak na Slovensku, kde vyhrál Fico a nepotřeboval po volbách žádnou koaliční stranu. Ten vyplašený kukuč Dzurindy a spol. stál tehdy za to. Nakročeno mají Sobotka a spol. výborně. ;-D

6 0
možnosti
SN

:-).....Dnes bezvýhradný souhlas ! V jednom šiku, proti Babišovi. Zatrhl šmejdům kšefty a to se neodpouští! První plusový výsledek hospodaření republiky Kalousek se zbarvil do červena.

Doporučuji....na FB proslov Marka Černocha k privatizaci OKD! Výživné! Tam je vidět, co je Sobotka, kterého jsem vždycky hájil ! R^R^R^

7 2
možnosti
Foto

Je ale možné, že případné závěrečné zamítnutí Lex Babiš by mělo za následek více než dalších 5% pro ANO. A to, že ten zákon potřebujeme jako sůl, demonstroval pan Faltýnek, když vyjmenoval snad 10 střetů zájmů, na něž by se zákon vztahoval, kdyby platil už v minulosti.

5 2
možnosti
JM

J86a32k53u70b 26M24a87c73h

13. 1. 2017 9:50

Pane Řezníku, máte pravdu. Takový zákon potřebujeme, ale ne takový paskvil šitý horkou a zoufalou jehlou jen Babišovi na míru.

1 0
možnosti
  • Počet článků 2651
  • Celková karma 31,90
  • Průměrná čtenost 2022x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články