Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

Obamova zdravotni reforma "Obamacare", je pouze preun jedne petiny americkeho hospodarstvi k socializmu. Je to pouze prerozdelovani penez, kdy pracujici a platici pojistenci zaplati za vsechny ostatni. Vysledek je pouze neskutecny narust byrokracie, zhorseni zdravotni pece a astronomicke naklady. Prvnim krokem Republikanskeho Kongresu a Trumpovy administrativy bude tak velice obtizna naprava soucasneho stavu.

1 0
možnosti
PS

P32a17v40e22l 73S51i46t52a56ř

12. 1. 2017 16:06

Nikdo dodnes nezpochybnil obsah uniklých mailů pokud vím. tzn pokud uniklé maily odhalující prasárny a manipulace ze strany demokratické kandidátky, financování její nadace, manipulace jejího volebního štábu apod. jsou pravdivé... tak i kdybychom připustili možnost, že zveřejnění těchto informací opravdu ovlivnilo americké voliče, potažmo celé volby... není to vlastně dobře?

1 0
možnosti
MN

Kdyby Obama za 8 let svého prezidentování udělal jen polovinu z aktivit (často jen slovně), co teď dělá během dvou měsíců od doby ,kdy jeho favoritka Killary prohrála volby, mohl by říct "prezidentoval jsem"

4 0
možnosti
VM

Prosím Vás, jenom toliko, může mi někdo popsat, jak rozumného a inteligentního člověka, žijícího v demokratickém prostředí, tedy amerického voliče, mohou ovlivnit intervence zahraničních zpravodajských služeb?

Ty mohou ovlivnit buďto člověka žijícího v nesvobodné zemi, nebo člověka ovládaného médii, nebo takového, kterému politici a média lžou a hledá alternativní zdroje informací.

Tedy, jak mohou rozumného a svobodně uvažujícího člověka ovlivnit intervence zahraničních služeb? Děkuji za informace.

7 0
možnosti
MN

Že ideologický a dezinformační působení na lidi má svůj vliv víme my Češi nejlépe. Už za dob komunismu jsem nevěřili šířené propagandě a hledali informace z pomlouvaných a bolševickému establishmentu nežádoucích médií. Podobně tak činili naši otcové a dědové během války, kdy zdrojem pravdivé informace nebylo Moravcovo ministerstvo osvěty, ale Volá Londýn, nebo rádio Moskva. No dnes nám svou prolhanou propagandu hodlá šířit ČT, Chovancovo ministerstvo Pravdy a pornoherec Janda.... A zase hledáme pravdu u zahraničních zdrojů nebo z nich přebírané informace tuzemskými "nežádoucími" zdroji....;-D

3 0
možnosti
RH

Co se týká vyjadřování a rétoriky, tak propastný rozdíl mezi Obamou a Trumpem lze těžko popřít.

2 1
možnosti
Foto

To je pravda, pane Horáčku. Trump je výrazně lepší, Obama se mi zdá takový váhavý.

5 0
možnosti
Foto

To, co se nyní děje v USA při předávání presidentského úřadu, to je snad srovnatelné jedině s aférou Watergate. Trump a jeho administrativa nemohou do budoucna věřit ani jediné informaci, které prefabrikují zpravodajci.

Přiznám se, že vůbec nechápu, jakým způsobem měli ti ruští hackeři ovlivnit výsledky voleb? Pouze těmi uniklými emaily, nebo pokusy o ovlivnění sčítání hlasů?

8 0
možnosti
Foto

Pokud ty emaily obsahovaly nepříjemné věci pro Hillary a to obsahovaly, pak ji samozřejmě i poškodily.

Ale autory a příjemci byli sami Demokraté a ti také ten únik emailů způsobili.

6 0
možnosti
JN

J66i53ř96í 10N93o36s11e53k

12. 1. 2017 8:53

Někde jsem zahlédl, že Obama v závěrečném projevu celkem 75 x pronesl "já". Celkem k zamyšlení...

7 0
možnosti
  • Počet článků 2652
  • Celková karma 31,83
  • Průměrná čtenost 2021x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články