Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Klaus, jako velmi často, vytrhuje z kontextu a demagogicky prosazuje jemu vyhovující část.

Za migraci může zcela jednoznačně situace na Blízkém východě. Tečka.

Její rozsah ovlivnila svým výrokem Merkelová. Tečka.

Vedení EU je vinno svou neschopností nastalou situaci řešit a včas přijímat relevantní rozhodnutí a opatření.

Teď už nevidím světlo na konci tunelu jako dřív, spíš předpokládám výraznou změnu související s rozkladem EU.

S Klausem jsem se skoro nikdy neshodl. :-)

0 0
možnosti
GK

na migracni vlnu jsme si zadelali sami a to zu pred par desitkami let. A tech par co loni prislo to je jen malej predvoj. Venku ceka 60-70 milionu lidi kteri utekli z domovu at zu kvulöi valkam nebo kvuli hladu.

1 0
možnosti
ZH

Dobré shrnutí. Konec včerejšího rozhovoru vypadal jako by mluvil Putinův mluvčí. ;-D

0 0
možnosti
VV

On ten Vaclav II byl vzdy nejak mimo. Jen si vzpomente na modrou, ne zelenou planetu a dalsi.

3 6
možnosti
EH

Stačí si vzpomenout, jak státy řešící migrační vlnu dostávaly za uši - hlavně Maďarsko za svůj plot. Tudíž nemá smysl házet všechno na Řecko a hraniční státy, které měly svázané ruce neustálou kritikou od těch humanitárních elit a špiček EU.

Souhlasím tedy, že migrační vlnu vyvolala válka v Sýrii, ale sílit ji umožnily elity -převážně německé a francouzské. Teď tam řeší lidi nemající nárok na azyl se 14 identitami. Nad tím rozum zůstává stát.

3 0
možnosti
DB

převážně americké elity, americká vládnoucí třída, a jejich tajné vojsko, které dělal v Libyi binec již dávno před bombardováním, oni rozhýbali několik nespokojenců a vyvolali nepokoje, přepadávání policejních stanic a tak podobně a pak , když stát zakročil, protože se mu nelíbilo, že mu někdo vraždí policisty, pak zakročilo NATO ....bez důvodu a bez mandátu a ilegálně...jak už to tak NATO a USA běžně dělají, hlavně USA, pak UK a pak Francie, Německo k tomu horko těžko skoro 20 lety tyto mocnosti hnali sou politikou. Protože v německé ústavě je, že německý voják nesmí vstoupit na půdu cizího státu..a tak je to protiústavní, ale chráněné tupými kecy politiků z NATO a jejich poskoky..tedy i našeho generála Pavla, který se velmi změnil od té doby, co nastoupil do horních struktur NATO, je jeho rétorika podle vzoru čí chleba jíš, toho píseň zpívej

1 5
možnosti
DB

HMHM a co když je jen otázkou které elity máme přesně na mysli Klaus totiž věčně mluví jako věštkyně z Delf...."když překročíš řeku, zničíš jednu velikou říši." ANO ZNIČIL TU SVOU. Ale to ho nenapadlo.

Elity, tedy vládnoucí vrstva se skládá z Pomocné elity a z DISKRÉTNÍ ELITY, kterou málokdo zná a většinou se o nich nic moc neví. Vzhledem k tomu že i Klaus patřil cca 25 let do té POMOCNÉ ELITY, je to i jeho osobní a dlouholeté selhání. A tedy je i on na vině. A to pproto, že nám lidem nikdy tyto pomocné elity neřeknou pravdu, jen v jednom případě a to že se jim to hodí do krámu, a to je velmi málokdy, když chtějí potopit politickou konkurenci, nebo když jim to nařídí jejich nadřazená Diskrétní elita národní a nebo dokonce nadřazená diskrétní elita světová.

To, co jste zde popsal, je jen na povrchu věcí, jevy ovšem mají i své skryté podstaty, , které s ev médiích neprobírají...krom Watergate a tomu podobných....ale i to jde již dnes zinscenovat aby to vypadalo jako pravda pravdoucí, ale není.

Je nutné si sehnat informace všech válkách vedených USA od jejich vzniku a je jich požehnaně...jen za posledních pár desítek let jich je asi deset, možná i více, některé tajné informace nejsou k sehnání.

Francie a UK a dnes již i bohužel Německo poslouchá na slovo, co dostanou nařízeno z USA. A o nás raději ani nemluvě.

2 5
možnosti
  • Počet článků 2653
  • Celková karma 31,84
  • Průměrná čtenost 2020x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články