Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Za me jako voliče mají Realisté hlas. Spálil jsem se už u voleb několikrát , ale tentokrát to stojí za to zkusit . Dejme Realistům šanci zastavit neomarxisty z EU .

1 0
možnosti
Foto

Jiní před tím zírali na odtržené Kosovo a bombardování Srbska. Také porušení pravidel?

1 0
možnosti

Jistě víte, že celé válčení v Jugoslávii zahájili Srbové. První na řadě byli Slovinci.

1 0
možnosti

Minulý týden ve večerních zprávách diskutovali pan Robejšek s panem Horáčkem uchazečem o post prezidenta v příštích volbách. Dle mého soudu byl rozdíl v kvalitách obou diskutujících propastný. Obrázek si může udělat každý sám ......

10 0
možnosti

J77a72n 89B77a72r86t58o51ň

4. 1. 2017 16:10

souhlas 100% - přesto mi Petr Robejšek připadá stále jako "akademik" : Pokud by ale sehnal nějakého nového "Babiše", bylo by to mnohem nadějnější.

2 0
možnosti

To co popisujete je zajímavé a nejspíš bych s tím souhlasil ale ohledně toho jestli bych mu dal hlas naprosto nepodstatné. Nejvíc mě zajímá jaké má ekonomické představy u nás. Jaké daně. Co s důchody. Zdravotnictví a podobné věci.

4 0
možnosti

J21a86n 97R90á69ž

4. 1. 2017 15:13

Politická strana bez silné osobnosti, charismatické, trochu arogantní a hlavně ignorující politicky korektní mluvu, nemá šanci. Robejšek lídr není, na to je moc akademický, ale je ideální kandidát na prezidenta. Čím dřív si to uvědomí, tim lépe pro nás všechny i pro Realisty. Uvolní se tak místo pro lídra, , který by je mohl dovést k volebnimu úspěchu.

2 6
možnosti

Pro mě je charismatický dost. A určitě je charismatičtější než AB.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS