Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Strategický partner pro Česko - všichni?8-o

Těžko být mostem, když nárazníkové pásmo nezmizelo, naopak je čím dál větší snaha jej obnovit:-/ Zdánlivě je již bez Německa, ovšem spíše se jím stává podstatná část Evropy (asi již bez G.B.). Bipolár. svět se stává multipolar., EU je ovšem jen míček na pingpong:-( Kdo nechápe, tomu není pomoci;-(

0 0
možnosti
MD

Evropa a zvlaste EU jako nestastne spolecenstvi je pravdepodobne na odpis.

Cina, velky veritel USA a svetovy investor kraci velkymi kroky vpred, Rusko sice o par konskych delek za nim, taktez. A na druhe strane USA. Bez komentare. A Ceska republika? Kdo to vlastne je? Nicka, na kterou staci 'obycejny' Dalajlama by ji atomizoval.

1 1
možnosti
MD

Autor clanku pravdepodobne nema zadne pracovni KOLEGY, DOBRE ZNAME ci PRATELE a tudiz nema zazito, ze mohou byt na nektera 'temata' citlivi. A proto se jim pokud mozno vyhyba. Navic zamenuje, bud ucelove nebo z neschopnosti rozlisit, pojmy 'kamaradi' a partneri. A nasly by se i dalsi nepresnosti. Takze vlastne postoupil z mnoziny bloger do mnoziny 'soucasny novinar'. K cemuz se mu blahopreje.

1 2
možnosti

Neračte být potrefenou husou? Že jste se tak krásně ozval. Btw že vy jste citlivý na téma, která neblahořečí Moskvu, je obecně známo, tak co chcete víc tímto trollím vstupem o množinách a novinářích dokázat, víte jen vy sám.

1 1
možnosti
  • Počet článků 2654
  • Celková karma 31,39
  • Průměrná čtenost 2019x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články