Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Špidla jako poradce Sobotky je příčinou výsledků letošních voleb pro ČSSD.

4 1
možnosti
Foto

ČSSD spíš ubližuje málo Špidly-přesvědčený levičák, nepopulista a více Sobotky a spol-populisti se prefeencíudržet se u moci bez ohledu na program.

0 0
možnosti
Foto

Topolánek to v pořadu pojmenoval a vyjádřil naprosto přesně, člověk se jen diví, že podle toho nejednal, když byl ve vrcholné politické funkci. V debatě tvrdil, že rozpad EU začal už před naším vstupem, s tím se dá souhlasit, ale v rozporu s tím on prosadil třeba přijetí Lisabonské smlouvy.

3 1
možnosti
Foto

Topolánek měl nepochbně pravdu v tom, že je potlačován střední stav a že je to chyba.

Naopak Špidla realističtěji hodnotí EU. Eokonomická spolupráce bez právní a politické spolupráce není realná. Bez EU opravdu hrozí až ozbrojené konflikty v EU-v současnosti žijeme v historicky nejdelším období právě díky EU a jejim předchůdcům.

PS-Nejjednodušší jak s migranty naložit je pro Italii a spol je nechat je bez problémů projít. Nejsou to totiž cílové země. Naopak největším problémem pro ně je kontrolovat migranty, protože je nelze vrátit do zemí, které nejsou bezečné a museli by je tak nechat u sebe.

1 5
možnosti
Foto

Itálie si nechá od Unie za "zachráněné" migranty platit, proto je jezdí lovit až k Africkým břehům. Pak jim udělá dvouvteřinovou lékařskou prohlídku, sejme jim otisky prstů a vytaví provizorní papíry na jméno Mustafa nebo Muhamad ze Sýrie. Za to shrábne slušnou hromádku ojro. Pak už jen volá, že Evropské státy mají být solidární a tyhle dárečky si v počtu větším než ohromném brát k sobě domů. Itálie se vůči Evropě chová jako nejhorší ksindl, slízne smetanu a problémy chce předat ostatním.

3 2
možnosti
MS

Souhlasím s hodnocením diskuse. R^ Ale to politování, že byl Topolánek odstaven, možná není až tak na místě, protože jeho role v Dalíkově korupční kauze není vůbec jasná a spíše to vypadá, že jde o tvrzení proti tvrzení.

6 0
možnosti
Foto

Topolánek nebyl odstaven kvůli Pandurům, ale kvůli své aroganci, neschopnosti vést stranu a držením ochrané ruky nad kmotry.

1 2
možnosti
Foto

Vaše blogy jsou velmi inteligentní, jejích úroveň lze dát za příklad všem ostatním blogerům, máte to sice ve své charakteristice, ale přece jenom, by u výše uvedeného duelu mělo být uvedeno, kdo je pro Vás domácí a kdo hostem.

Pozn. Vcelku jsem si notoval s oběma hráči. Ale líbilo se mi, jak Topolánek označil TOP09 za sociální demokracii. A vzpomněl jsem si, jak Kalousek zase označil svého času ODS za pravou sociální demokracii.

Jinak vám i Vaší straně gratuluji k úspěchu v krajských volbách.

1 0
možnosti
MS

Jak si lze notovat s oběma hráči, když mají protichůdné názory ? :-)

1 0
možnosti

Rv

Nesdílím Váš ideologický úhel pohledu!

Politika nesmí být bysnys pro politiky, ale služba občanům!

Přikláním se ke Špidlovi, že rozpad Evropské unie = válka v Evropě!

:-)

2 3
možnosti
PD

P64e19t93r 75D29r31a74p84a87l

10. 10. 2016 9:29

proč hned válka?

6 0
možnosti
MD

Spidla je nejen politicky autista par excllence.

3 1
možnosti
  • Počet článků 2651
  • Celková karma 31,91
  • Průměrná čtenost 2022x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články