Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

V jednom má Miloš Zeman přece jenom pravdu - článek byl na stránce vlevo dole. Opravdu má tedy fotografickou paměť. S obsahem článku je to ovšem úplně jinak. Článek nevyšel v Přítomnosti, ale v Rudém právu. Nenapsal jej Ferdinand Peroutka, ale neznámý komunistický novinář. Článek Hitlera neobdivuje, ale kritizuje. Takže to je 1:3 v neprospěch Miloše Zemana. ;-D

5 1
možnosti

I98v34o 23Ž37á66č56e47k

1. 10. 2016 19:35

Vizte můj příspěvek z času 16:20.

0 0
možnosti

Za zásadní problém považuji to, že určitá skupina "nadlidí" se snaží vytvořit Z Havla, Peroutky, Čáslavské atd nedotknutelné svaté. Neuvědomují si, že tím dehonestují jejich zásluhy na likvidaci komunismu. Jsou přesvědčeni, že ti co je nechápou, jsou nějací čecháčci. V této republice žijí lidé, kteří mají vlastní rozum a umějí jej používat. Čecháčci jsou ti, kteří se za nadlidi považují.

3 2
možnosti

Je zajímavé, že výrok soudu v této kause nikoho nezajímá.

3 0
možnosti

I22v64o 15Ž41á19č39e37k

1. 10. 2016 16:20

Existence článku v Rudém právu nedokazuje neexistenci článku v Přítomnosti. Ano, pan Zeman si to mohl poplést. Je to senilní stařík a my senilní staříci se často pleteme. Ale existence toho článku není důkaz.

2 0
možnosti
Foto

Nejde o to dokazovat Zemanovi neexistenci nějakého článku. Je na Zemanovi, aby dokázal existenci článku, o kterém mluvil na konferenci - a to on dosud nedokázal. Zeman nejspíše cosi popletl nebo si dokonce něco vymyslel.

1 0
možnosti

Zeman je bohužel ubožák! Ješitný, neschopný dědek, který není schopen se čestně omluvit. Slon v porculánu. Jde mi ho líto, ale na Hrad jej dostal kdo, prosím pěkně?

4 1
možnosti

Bože dej mi, abych v jeho věku byl takový neschopný dědek jako Zeman. Pokud to nevíte pane Šimek, Zeman byl prezidentem zvolen v řádných volbách.

3 2
možnosti
Foto

Pane blogere, doufám, že budete tak laskav a dovolíte mi zde reagovat na jednu ideu v blogu pana Trizuljaka, či jak jmenuje, protože neotevřel diskuzi.

Podobnost názvu článku Hitler gentlemen v Rudém právu s beznadějně hledaným článkem Hitler je přece gentlemen je čistě náhodná. Takové věci se stávají. U toho názvu podobnost končí.

0 4
možnosti

Ano, ale slušný člověk se omluví, když udělá chybu. Jen hulvát trvá na svojí lži!

4 0
možnosti
Foto

Ale nečetl snad Zeman tento článek, publikovaný v Přítomnosti Peroutkou a nelze dát ruku do ohně, zda nejde o jeho pseudonym, protože kupodivu jsem jméno autora prozatím nenašel:

"Věříme přece, že řišskoněmecký národchce, aby v českých zemích byl klid a aby se zde vytvořila nová důvěra a novánaděje do života, aby zmizely jakékoliv možnosti trpkosti a svárů mezi velkýmnárodem německým a malým národem českým. Německý národ je desetkrát početnějšínároda českého. Proto můžeme my, Češi, od německého národa očekávat klidnéposuzování situace a rytířské zacházení s českým národem, který se ničím naněmeckém národě neprovinil. " (Dr. Václav Sedlák. Upřímné slovo kpolitikům německého národa. Přítomnost 14. června 1939, č.24, s. 361).

Jinak mě fascinuje, že diskuze o tom, zda Zeman něco viděl či neviděl, se stalo trhákem Práva.

0 2
možnosti

Zeman tvrdí, že to napsal Peroutka, takže musí mít nějaký důkaz...

8 1
možnosti

Se ten Ovčáček zbláznil?

8 0
možnosti

L44e93o 62W13o88l51f

1. 10. 2016 12:51

Zbláznil? Ne, to je jeho obvyklá norma.;-D

5 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS