Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Mně to přijde hodně podobné, jako když se Schapiro vyjadřoval k Zemanovi. Tenkrát to bylo podle Zemana zasahování do vnitřních věcí ČR.

0 0
možnosti

J39a83n 38R74á97ž

22. 9. 2016 15:46

No, on je zásadní rozdíl, když řekne veřejně svůj názor prezident suverénní zeme na prezidenta jine zeme a když se velvyslanec veřejně v médiích vyjádří hanlivě o prezidentovi hostitelské země.

Jen připomínám, že podle diplomatického protokolu mají velvyslanci vyjadřovat veřejně jen oficiální stanoviska svých vlád.

1 0
možnosti

J27i78r67i 54V68r83a23b23e51c

22. 9. 2016 12:34

Zeman bude vse delat, co potesi Puutina!

2 1
možnosti

Já bych ho volil taky.

2 0
možnosti
Foto

Dal jsem karmu, i když ne se vším souhlasím.

1 0
možnosti
Foto

Řekl bych, že Trump je spíše "americký Babiš" než "americký Zeman". Do politiky vstoupil díky svému bohatství a je asi stejně názorově neukotvený a populistický jako Babiš. Předpokládám, že hodně Američanů bude letos muset vybírat jenom to menší zlo a že ani jeden z kandidátů není jejich šálkem čaje. Clintonová představuje pokračování dosavadní nepříliš úspěšné politiky demokratů (aspoň v oblasti zahraniční politiky). Trump naopak slibuje změnu - stejně tak jako Obama před osmi lety.

Kdybych byl americkým voličem, asi bych po delším váhání dal nakonec svůj hlas Trumpovi. Nicméně považuji za krajně nevhodné, aby Miloš Zeman jako prezident naší republiky označoval Obamu za neúspěšného prezidenta a říkal, že on by svůj hlas dal Trumpovi.

1 0
možnosti

V čem byl prosím vás Obama za těch 8 let úspěšný a pokuste se být konkrétní.

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS