Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

Dobrá obživa - hazardní hráč. Vy musíte být srandista. Je jen smutné, že takoví hráči, vlastní největší majetky v ČR. Za dřinu se platí.

1 5
možnosti

Ja si naopak myslim, ze jeste par takovych kandidatu jako Horacek, tak Zeman vyhraje jeste v prvnim kole... Proti nemu by mel realnou sanci snad jedine Vaclav Klaus mladsi, ale to by musel do boje vstoupit, i kdyz zatim neoficialne, mnohem driv.

2 3
možnosti
SJ

Myslím, že prezident M. Zeman má chyb mnohem víc, než jste uvedl. Ale jednu nemá: není havlista, a to stačí!

Havel k nám zavlekl infekci neomarxismu a multikulturalismu - neustále český národ urážel pro naši údajnou xenofobii a rasismus, propagoval europeismus, neziskovky, atp., a jak se nakonec ukázalo, od počátku osmdesátých let i se svou Chartou dostával velké finanční dary od G. Sorose - zajisté ne pro nic za nic, to Soros nedělá. Tak tento člověk dnes Horáčkovi (který s Havlem úzce spolupracoval) chybí, a to prý nejen v otázce muslimské migrace.Rv

http://www.blesk.cz/clanek/zpravy-politika/362480/horacek-havluv-hlas-dnes-chybi-nejen-v-pripade-uprchliku.html

6 9
možnosti
VK

Není havlista a to stačí. Je jenom 8x soudem uznaný lhář, jeden ze spolutvůrců politického marastu zde- oposmlouva, ruskou loutkou, člověkem , který nedrží slovo, má arogantní a hulvátské chování, je alkoholik, ale pozor? Co je důležité? Není havlista.8-o

8 6
možnosti
AJ

Smarja to je blabol od zhora az dolu. Na to jste prisel sam? To mi spis pripada jako hodnoceni nejakych 50 letych zenskych z prazske kavarny ;-D.

A tak jo, kdyz tomu verite;-D

6 5
možnosti
JZ

Zasloužená karma. :-)R^

3 5
možnosti
VK

Malinko off topic. Nedávno jsem se díval na jeden z meetingů, který měl Zeman s občany při svých cestách po východních Čechách. Vzhledem k tomu, že prezident ČR je spíše repre funkce bez většího reálného vlivu, tak mě to moc nevyděsilo. Setkání mi však připomínalo spíše šou Šlágr TV, než vystoupení čelního politika. Jak skladbou obecenstva, tak reakcemi na rádobyvtipné odpovědi. Když po desáté v tomto čtvrtletí Zeman řekne, že řvali i neandrtálci, tak už to nikoho při smyslech asi nerozesměje. Nikoliv však naši důchodci, kterých tam bylo 99%. Děs a hrůza. Dokola omílané bonmoty, dokola opakované hlouposti, urážky a arogance. Samosebou, že tam bylo slyšet několik věcí, se kterými bych souhlasil, ale od prezidenta očekávám víc. Takhle rozdělit lidi, to se nikomu před tím nepovedlo. Vedle stojící Offčáček a jeho zamilované oči....reprezentace k nezaplacení.

9 4
možnosti
Foto

jednoduše... Horáček teď někdy rozhovor... získal si mne..neutralitou a nelíbí se mi přišívat mu cokoliv jiného. A nadto..k té reprezentaci.... Mám ráda, když má chlap charizma a šmrnc

Mám ráda, když je cítit, že se i jinde v cizině na něj, na našeho reprezentanta nějak zvědavě těší...

Na Havla proto, že měl charizma srdce... Na Klause... nemusela jsem ho nikdy, ale jakýs šmrc se mu odpárat nedá... a momentálně mi došla slova. Šmrnc zůstal viset v šatně...a nechť mi všichni odpustí... to není o stáří a hůlkách... to je o inteligenci šmrncovní být...

2 1
možnosti
IM

I14v35a40n 91M36i92n95á66ř

19. 9. 2016 11:46

Nejsem zvláštním přívržencem Zemana a vůbec nevím, proč bych měl být "politickým přívržencem" Horáčka !? O Zemanovi vím, že je politický rutinér a .. mimořádně vzdělaný intelektuál. O Horáčkovi, že je snad, známou hudební personou a bývalým veleúspěšným podnikatelem v hazardu. Zatímco Horáčka podezírám z toho, co moji prozíravější spoluobčané nazývají - sluníčkářstvim, o Zemanovi jsem skálopevně přesvědčen .. že by tuto zemi, nikdy nezaprodal islámu ! Jde jen o to, čemu většina voličů dá v budoucích prezidentských volbách - přednost !!!

17 4
možnosti
VK

O Zemanovi jsem skálopevně přesvědčen, že by nás nejraději prodal Rusům nebo Číně.

10 10
možnosti
JM

Říkejte si, co chcete.....Cimrmana nikým nenahradíš....a nejhorší jsou trpaslíci.

1 0
možnosti
DK

Nektere body jsou v podstate zdvojene, jen trochu jinak popsane, nektere zcela bezvyznamne, sem tam mate i pravdu...no, napsal bych to asi jinak. Kdybych to mel brat na body, asi by take zvitezil Horacek, ale jeho nazory na imigracni krizi ho v mych ocich knockoutuji, takze mit moznost volby mezi temito dvema, volil bych Zemana.

6 2
možnosti
Foto

Jr zajímavé že bohatý Horáček vadí a ještě bohatší Babis nevadí. A

věřím tomu že Horáček přišel k bohatství poctiveji jAK Babis

11 2
možnosti
  • Počet článků 2653
  • Celková karma 31,49
  • Průměrná čtenost 2020x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články