Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

P49e81t41r 24N91o85v17e63k

15. 9. 2016 12:43

to samé bude za pár let v Německu , Merkelovou budou vinit z kolapsu EU , ale k čemu nám to potom bude ?

0 0
možnosti
Foto

Jakákoli snaha o praní starého špinavého prádla vždy zavání jinou, potažmo novou špínou. Což ovšem platí obecně. Kdekoli!

0 0
možnosti

Podívejte se, Husajnův režim dokázal bez skrupulí zplynovat své Kurdy i Íránské civilisty(a prosím nepište, že ho USA podporoval v tomto), napadnout Kuvajt atd.. Také opravdu brutálním způsobem zabíjel a popravoval své oponenty a jeho oponenti rozhodně nebyli jenom čistě džihádisté.

U Libye se pletete s Obamou. Ten šel do letecké kampaně jako poslední, popravdě nechtěl, ale poté, co vyšlo najevo, že Francie(hlavní tahoun letecké kampaně v Lybii) a Anglie neměli dostatečné zásoby přesné munice během již probíhajících leteckých úderů a hrozilo přerušení kampaně, což by byla blamáž i mezinárodní ostuda, tak aby oba tyto státy neztratili tvář, požádali Obamu o voj.pomoc. Popravdě Obama neměl na výběr, pokud nechtěl ztrapnit své spojence.

0 0
možnosti
Foto

Na základě rezoluce číslo 1973 Rady bezpečnosti OSN o bezletové zóně nad Libyí se kterou souhlasilo Rusko, a kerá spočívala v tom, že bylo nutné zabránit bombardování civilního obyvatelstva, se této akce zúčastnilo NATO a Francie a letecky hlidaly dodržování této rezoluce. Takže žádný útok na Lýbii nešlo.

0 0
možnosti
Foto

On byl v roce 2011 nějaký útok na Libyi ? Tak to je pro mě novinka. ;-D;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 2653
  • Celková karma 31,84
  • Průměrná čtenost 2020x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články