Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Při čtení tohoto blogu se mě vybavilo období usilování o socialisus s lidskou tváří potlačené vstupem spřátelených vojsk. Historie ukázala, že to byla tak zvaná střední cesta o které je dnes naprosto jisté, že byla nerealizovatelná. Pozůstatky těch dřívějších snah stále vyplavávají na povrh. Myšlenky tohoto autora jen potvrzují mé tvrzení i když někdy je vývoj zejména v myšlení zdlouhavý. Chladnokrevné uvažování vyžaduje dát stranou emoce a to někdo vůbec nedovede.

Jasné je to na diskusích.Ti co souhlasí s článkem pana Ševčíka uvažují rozumově logicky a ti co souhlasí s autorem tohoto blogu si již zvykli, že může být smrádeček hlavně, když je teploučko. To zde přece již bylo. Dnes naštěstí je možné hledat poznání z mnoha zdrojů. Nikdo nemusí konzumovat to čemu nevěří a kdo se smíří s přežvýkanou stravou, tak je jako vepřík v chlívku čekající co mu chovatelka nalije do koryta.

Podstatou, je, že zákona platíme ČTV poplatek. Tak jsme povinni vyžadovat objektivitu. Když to toto medium nemůže nebo nechce plnit tak porušuje zákon a vysmívá se těm, kteří se s tím nechtějí smířit.

Sledujme pečlivě převolební sliby a ti kteří budou mít v programu že zruší zákon podle kterého každý majitel TV přijímače musí platit, tak toho volte. Snad to nějaká hloupá povolební koalice nepřekazí.

Když TV nedostane ročně cca 7 miliard Kč, tak bude jistě zpívat jiné písně a vzpomínat na časy, kdy se tam žilo nad poměry jak prasatům v žitě.

0 0
možnosti
Foto

Českou televizi nelze změnit, je to pohrobek socialismu a neskutečný moloch, lépe bude ji privatizovat nebo zrušit povinný poplatek, nechť si ji dobrovolně platí ti, kteří se bez ní neobejdou. Český rozhlas totéž.

1 0
možnosti

J60a92r22a 87R72a85n29k

5. 9. 2016 21:20

"interpretována jako návod na „atentát“ na Clintonovou", bylo to tak mineno, nebo neznate second amendment? The Donald kafra nesmyly a to byl jediny duvod, proc si ziskal asi 13 milionu lidi, ale co je to proti nejakym 320?:-/

0 1
možnosti

:-)......Ranková, co to melete? Je snad řeč o americké presidentské kampani? Vy už jste z toho trollování totálně zblblá ! RvRvRv

1 0
možnosti
Foto

Ono je na jednu stranu výhodné, když je pořad v rukou jednoho-dvou moderátorů. Lépe se s nimi manipuluje, lépe se jim šéfuje a lépe jev případě potřeby ukřičíte. ;-)

2 0
možnosti

Také jsem napsal článek , přímo výzvu směrem k ČT ( a poslal do ČT), bohužel, jsa vyřazen z hlavní strany, je k mání jen na mém soukromém blogu http://kulhavy.blog.idnes.cz . Nijak ji nechválím, ale přišla mně rychlá odpověď; dam ji zde k lepšímu, je na čtenáři udělat si svůj názor.

Dobrý den,

jsme rádi, že sledujete vysílání České televize a děkujeme za Váš ohlas.

Ano, máte pravdu. ČT poskytuje prostor a zve různé hosty do diskuzních pořadů v nichž se tito hosté z řad politiků, analytiků a odborníků, vyjadřují k současným událostem.

S pozdravem

Ladislav Richtrmoc

ČESKÁ TELEVIZE

Divácké centrum

1 0
možnosti
Foto

Není nad odbornou a zasvěcenou odpověď.;-)

Jan Werich by na to zareagoval svými oblíbenými slovy: A je jasno! ..."

2 0
možnosti

P. Štěpánek je zhrzený bývalý televizní radní, zároveň poznamenaný viděním světa skrz V. Klause, těžko u něj hledat něco jiného než zhrzenost a kopání do všeho, co není podle Klausovy normy. Moderátoři v ČT jsou kvalitní i méně kvalitní, nicméně po odchodu D.Drtinové a M.Veselovského jakoby vymizel prokurátorský tón a nekonečné lámaní odpovědí na věci, na které dotyčný odpovědět odmítl. Zahraniční zpravodajství se mi jeví jako velmi dobré, domácí už méně, v poslední době je občas znát zřejmě podlehnutí tlakům,zejména tam, kde by mohli narazit u Anofertu. Pořad OVM je příšernost, kterou sice většinou spustím, ovšem brzy opouštím. Včerejší díl byl zvláště vypečený, kdy měl jako hosty samé Anofertisty. To jsem vypnul hned po anotaci témat. Kult VM v ČT je již zdraví VM škodlivý.

1 2
možnosti

Nenávist Vám pane Pavlíku kazí život. Mám dojem, že jste také zhrzený. Kdysi byla závist morálním pokleskem. Na jejím základě se otáčí svět k socialismu. Tak pozor tento systém zde již byl a odzvonili jsme mu konec.

0 0
možnosti
Foto

Problém je v tom, co kdo považuje za ty správné informace. A srovnám-li objektivitu našich televizí, pak je ČT na tom opravdu nejlépe. A koncesionářský poplatek? Ten jde z velké míry zejména na výrobu uměleckých pořadů. I takový sport je pořádně drahý. A ČT ho přináší zdaleka nejvíc. Umění je ale pro zastánce pivní kultury zřejmě sprosté slovo.

2 2
možnosti

Kdyz bude s vami, co se tyka 'tranformace' CT, jeste jeden souhlasit vzniknou na Zemi v jeden okamzik dva naivni lide.

3 2
možnosti

Já bych se taky přimlouval pro zachování ČT, protože představa, že bych musel být odkázaný na televize typu Prima nebo Barrandov by mě nejspíš vedla k tomu, že bych televizi vyhodil. Většině kritiků jsou trnem v oku tzv. koncesionářské poplatky, oněch 135 korun měsíčně, ale 90% stejných kritiků neváhá vyhodit měsíčně několik stovek za různé satelitní či intenternetové televize, které jsou spíše masívním distributorem reklam než zdrojem nějaké kvalitní televizní zábavy. A taky si myslím, že touha po objektivních informacích je tím posledním objektivním požadavkem těchto kritiků ČT.

2 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS