Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VH

No - u nás bych úspěch AfD srovnával s vysoce populistickými Věcmi veřejnými a následovně stejně populistickým ANO. Také protestní (a nic platná) volba proti establishmentu.

1 2
možnosti
Foto

Taky mě napadla otázka, čím se z hlediska přelivů těch voličů liší Alternativa od ANO?

2 1
možnosti
AP

Naprosto nechápu jak může být tato paní nazývána nejsilnějčí či největší političkou světa. Člověk, který neumí uznat svoji chybu a důsledky svého hloupého jednání chce přenést na jiné si zaslouží jiná pojmenování ( zde nepublikovatelná ).

8 0
možnosti
VH

Ona j e nejdůležitější političkou (tedy ženou v čele vlády) přinejmenším v Evropě. Neboť vládne v ekonomicky silném Německu. B o h u ž e l.

0 0
možnosti
MD

To je dobry clanek. Bude zajimave, jak kanclerka chce svym naprosto nerozumnym az hloupym pristupem a jednacim celit velmi rozumnemu a strizlivemu postoji AfD, jez jak je videt, predstavuje svoje nazory a pristupy k daleko vice otazkam zivota nemecke sp[olecnosti nez je nam ZAMERNE predkladano. Takze spouste nasim novinarum jako starych dob..FUJ.

8 0
možnosti
Foto

Bojovat proti pronikání islámu tím, že přejímáme jeho způsob myšlení a styl boje (zákazy, právní vynucování) může být velmi kontraproduktivní. Je nutné nikoliv se toliko bránit, ale nastolovat ofenzivně agendu.

1 0
možnosti
  • Počet článků 2651
  • Celková karma 31,76
  • Průměrná čtenost 2022x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články