Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

:-)....PRo pana Kindla : Právě přečteno.

Úsvit národní koalice

Včera v 17:18 ·

Ing. Miroslav Lidinský: Premiér Sobotka si s Angelou Merkelovou notovali nad sankcemi vůči rusku, prý není důvod je rušit. A co podniky, které se kvůli sankcím dostaly do potíží? Co občané, kteří kvůli sankcím přišli o práci? Co Kovosvit ze Sezimova Ústí a jeho 700 zaměstnanců, kteří čekají na mzdy? Premiér si musí uvědomit, že má v první řadě odpovědnost za české občany a ne za to aby se zalíbil německé kancléřce, nebo aby byl oblíbený mezi svými kamarády v Bruselu!!!!!!!

0 2
možnosti

:-)....Ranková, Vy v Kanadě víte, jak se daří Strojosvitu, že to minusujete? Jen tak z plezíru. Je to z včerejšího tisku a večer to bylo ve státní televizi, Vzpamatujte se a hlídejte si ať Vám to funguje v Kanadě ! RvRvRv

1 0
možnosti
Foto

Nevím, ale z UK přichází samé poplašné zprávy. Jak s nim EU zatočí, jak to bude těžké, jak se s nimi švédská eurokomisařka Cacilia Malsromová pro obchod nebude párat, že musí odradit další členy. Nečtu tam nic moc pozitivního kromě toho, že Maeová chce otálet a že jednání budou složitá, že si najímá tým právníků a boj to bude tvrdý a nelítostný. Jen těch smluv, co se bude muset vypovědět.

2 0
možnosti
Foto

Markéta Šichtařová a Vladimír Pikora rozumí ekonomice lépe než vy všichni dohromady a rovněž tak mají lepší mezinárodní přehled. RvRvRv

2 0
možnosti
Foto

Markáta Šiktářová a Vladimír Pikora jsou ekonomická božstva, jež cituje přední světový tisk idnes.cz.

1 0
možnosti

:-)..... Pane autore, jste jistě v tomto oboru vzdělanější, než já, ale přesto si Vám dovolím odporovat. VB vyrábí a prodává, zbytek světa vč. EU také vyrábí a prodává.

Cílem je vydělávat. v tom případě jde politika stranou. Jedině, že by EU vyhlásila na VB sankce, jako na RF, ale to se nikdy nestane. To se stalo jedině v případě RF a kdo byl poškozen? My jako vývozci. Rusko se s tím vyrovnalo a dokonce vyhlásilo vlastní protisankce na dovoz některých potravin !!!!!! PS: platí i pro p. Prokopa......Paní Šichtařová to má v hlavě velmi dobře srovnané, její odhady se na rozdíl od mnoha rádoby odborníků ve většině případů trefují do černého ! !!

3 3
možnosti
Foto

Můžete prosím doložit argumenty nejlépe přímo odbornými ekonomickými podklady, jak se Rusko vyrovnalo se sankcemi? A prosím čeho jste vy vývozce do Ruska a jak jste byl poškozen když tak krásně používáte „My jako vývozci“? A jak a dle čeho posuzujete, že paní Šichtařová má v hlavě něco srovnané a naopak ti s kterými vy nesouhlasíte jsou jen rádoby odborníci. Není to vše jen, že pracujete se svými dojmy, které si vytváříte dle svého vnímání světa?

2 1
možnosti
Foto

Souhlasím s vašimi závěry. Problém je v tom, že udržet si nadhled dnes dokáže jen málokdo. Tedy tvrdit to o sobě dokáže skoro každý, ve skutečnosti však hledá a uznává pouze argumenty podporující jeho názor. Paní Šichtařová v poslední době opravdu sklouzla na vlnu populismu.

5 3
možnosti

Karma.Vámi kritizovaný blog není nic jiného než propaganda,která navíc manipuluje s faktem,že skutečný Brexit už proběhl,ten je zatím odložen na neurčito...kdo ví,jak to nakonec s Brexitem ve skutečnosti dopadne.

8 8
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS