Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J63a54r52a 64R74a12n67k

27. 8. 2016 0:04

Deutsche Welle to vidi trochu jinak, nez samozvany spasitel a hradni pritel, pan Konvicka:

http://www.dw.com/en/outrage-after-fake-is-attack-staged-in-prague/a-19504501

1 3
možnosti

J48a47n 86R29á16ž

26. 8. 2016 13:26

Konvička téma novodobých kolonistů dostal "na vzduch" z kaváren, stranických klubu a akademických žvaníren všeho druhu. Je to dobře a chápu, že se to všem, co odmítají, aby se na řešení problematiky zasahující do života všech občanů, také občané podíleli, hluboce nelíbí a tak je Konvička terčem mnohdy velmi podpásovych útoků těch, kdo se sami pasovali do polohy arbitrů toho, co je správné a co nikoliv.

Konvička nepoužívá metody, které bych schvaloval, považují ho za excentrika, stejně jako považují např. takového Putnu, či Komárka. Považuji však pro demokracii za velice nebezpečné, když Putna má obrovskou mediální podporu a na Konvičku mainstream nevybíravě útočí.

P.S. Tento článek řadím také mezi "podpásovky".

4 1
možnosti
Foto

Konvička je průkopník a ti bývají často bití.

3 2
možnosti

no rozhodně je nutné uznat, že "před Konvičkou" odmítali politici toto téma vůbec otevírat, aby nebyli "sluníčky" automaticky označení za rasisty a xenofoby, což je defacto ortel smrti pro politika.

Dnes jsou více informování a občas se i pokouší o nástin nějakých řešení. Takže Konvička minimálně splnil svůj prvotní úkol, přinutit zbabělce o problému mluvit. Kdyby nic jiného, dokázal pokrytectví našich elit a změnil jejich způsob myšlení - od tupé podřízenosti a mlčení alespoň k nějaké akci a stanovení vlastních postojů.

12 1
možnosti

J83a23n 74R98á73ž

26. 8. 2016 13:26

Asi takR^

1 0
možnosti

:-)....Nevím, proč by se měl KOnvička vyjadřovat k tomu, co si myslí o EET. To dělají jen všeználkové, kteří si myslí, že rozumí všemu. Já ho za "jeho boj" proti příchodu hord imigrantů oceňuji, protože sezením u kompu se ještě žádný boj nevyhrál. Rv

14 0
možnosti

Přesně tak. Nejsem jeho obdivovatelkou, ledacos mi na něm nesedí, ale přiznám se, že sama odvahu k veřejnému vystoupení nemám a to bych v současnosti žádnou svoji pracovní kariéru neriskovala. Jsem ráda, že se někdo ozve a donutí ty pokrytce buď k odkrytí karet, nebo k jednání, které aspoň trochu respektuje názor většiny.

5 0
možnosti
  • Počet článků 2653
  • Celková karma 31,84
  • Průměrná čtenost 2020x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články