Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

J16a94n 25K66o51z98á91k

25. 8. 2016 10:03

Ať hledám, jak hledám, žádné ležící turisty nikde nevidím. Ti (jako) turisté prchající do dosti vzdálené hospody bez batohů a fotoaparátů, dokonce věděli, že je hospoda průchozí. Vyděšení mi připadají pouze novináři a jim podobní blogeři. Jejich zděšení z útoku na Kliniku a pomalování kaváren taky nikdo nevyšetřil a oni už viníky znali. Samostatnou kapitolou je inscenace v Thunovské ul.

6 0
možnosti
PN

P83e86t93r 36N18ě52m87e47c

25. 8. 2016 10:09

Utíkali ti, kteří slyšeli střelbu (popřípadě jiné utíkající), ale neviděli Konvičkovu taškařici. Ono slyšet v centru Prahy střelbu a vidět pár lidí, jak utíkají pryč, taky bych se asi dal na úprk.

1 0
možnosti
Foto

Citovat bývalého rockového muzikanta? Proč ne. Ale kde je nějaký bigbeat?

0 3
možnosti
MS

Karma.Správně jste trefil skutečnost,že pokud 21.srpna nahlásím úředníkům akci s názvem "Okupanti v Praze",pak kdokoli soudný bude předpokládat,že půjde o divadelní scénku s ruskými tanky a vojáky,v tomhle vidím prachsprostý podvod a oblbování magistrátu,kde úředníci nejsou absolventi policejní akademie,kde se vyučuje bezpečnostní hrozba a jak jí odhadnout.Z tohoto pohledu vidím selhání v PČR,kde by tyto vědomosti - za naše daně -mít měli.Místo toho jim ještě překontrolovali zbraně,jestli je můžou použít na staroměstském náměstí.Další selhání vidím v údajném audiovysílání,které mělo předem varovat diváky,že jde o pouhou divadelní scénku.Pokud bylo vysíláno pouze v češtině,autoři mohli předpokládat,že zpanikaření turisté nebudou umět česky.

1 4
možnosti
  • Počet článků 2651
  • Celková karma 31,89
  • Průměrná čtenost 2022x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články