Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JM

J86a49k70u98b 89M21a57c42h

10. 8. 2016 7:36

Dá se to říct jednoduše. Po bitvě je každý králem a ví jak by to udělal on. a to od stolu a po dlouhém rozvažování. Takhle posuzuje ex post leckterý znalec ačkoliv ve stresové situaci vše mohlo probíhat úplně jinak.

0 0
možnosti
IK

Nevím, nevím. Obvykle nejsem velký zastánce policistů, ale v tomto případě...

Informace o incidentu v restauraci jsou neúplné, ale podle všeho M.S. na toaletách napadla ženu a pokusila se jí uškrtit tričkem. Z článků v tisku nevyplývá, jakým způsobem se napadené ženě podařilo uniknout, zda se ubránila sama, pomohl jí někdo z hostů nebo personálu restaurace nebo si M.S. svůj čin rozmyslela a nedokonala ho. Rovněž není známo (mně, jakožto veřejnosti), kdo a po jaké době zavolal policii. Nicméně policie se dostavila. Vzhledem k tomu, že o napadené se mluví jako neznámé ženě, patrně už v té době na místě nebyla (jinak ba policie zjistila její totožnost) a nemohla tudíž svědčit. Takže policisté měli (údajnou) vražedkyni a žádnou oběť. Opět (jakožto veřejnost informovaná pouze z médií) nevím, jaké důkazy nebo svědectví o incidentu měla policie k dispozici.Už vzhledem k absenci oběti asi těžko mohli M.S. zatknout a obvinit z pokusu o vraždu. Dá se předpokládat, že M.S. nepůsobila jako vyrovnaný a duševně zdravý člověk, možná i sama svůj pokus o vraždu přiznávala. Tudíž ji policisté celkem pochopitelně předali do péče (domnělých) odborníků. A tady to začíná býr zajímavé. Podle lékařů nesdělili na psychiatrii, že se M.S. pokusila o vraždu. Jaký důvod k transportu bezúhonné svobodné osoby na psychiatrii tedy policisté uvedli? Nějak si nedovedu představit, že by na psychiatrii běžně přijímali pacienty dodané policií bez udání důvodu. To jako může příslušník policie někoho sebrat na ulici a nechat ho zavřít na tři týdny na psychiatrii jen zakladě nějakého svého rozmaru?! Ona se chovala nějak divně, pane doktore, nechte jí tu pár týdnů vychladnout ... Takže nejspíš policie při příjmu uvedla, že se M.S. přinejmenším údajně pokusila o vraždu. Ostatně i sama M.S. se podle všeho se svým nutkáním vraždit nijak netajila. Takže omlouvat své hrubé podcenění pacientčina stavu a, troufám si říci, odborné selhání výmluvami, že policie neupozornila ... je ubohé.

3 0
možnosti
JF

J13a77n 28F44r67o48l54í70k

9. 8. 2016 13:35

Sdílím stejný názor. To jako policajti uvedli: "jedeme kolem tak jsme Vám přivezli jen tak z legrace jeden kousek?" 8-o Nemuseli samozřejmě říkat, že se někdo pokusil o vraždu. Do hospody je zavolali k napadení. To je běžné, že se lidi v hospodě perou. Když zjistili, že jedna strana tvrdí, že byla bezdůvodně napadena a škrcena nemohli z toho hned usuzovat, že šlo o život. Vyhodnotili, že baba je nějaká divná a šoupli ji do blázince. Tam mohli odborníci snáze rozpoznat vražedné sklony a zavolat policii aby si jí obvinili a zavřeli do vyšetřovací vazby protože je údajně zdravá. Mě se zdá, že se vedení policice připokakalo a raději obětují nějakého pěšáka ze svých řad.

2 0
možnosti
Foto

Ono se ne nadarmo říká, že po bitvě je každý generálem. Kdyby ta žena následně nevraždila, tak se o ten incident nikdo nebude zajímat.

2 0
možnosti
  • Počet článků 2653
  • Celková karma 31,02
  • Průměrná čtenost 2020x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články