Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Takže podle vás dobře situovaní Britové nehlasovali podle své kapsy? Já si naopak myslím, ža velkou částí hlasů proti brexitu stála jednoduchá úvaha "mám se celkem dobře, tak hlavně ať se nic nemění".

0 0
možnosti

Víte co je zajímavé, že emigrují buď kvalitní a zdatní odborníci, nebo levná pracovní síla. Důvody netřeba vysvětlovat.To, že nikdo nepotřebuje povaleče, které jsou vychováváni v zemi, která je vedena levicovými stranami je potřeba říci zcela jasně a nebát se, že jsme pravicoví voliči a budeme nálepkováni falešně navoněnými altruisty do jejich lživě označované škatulky extrémismu. Tento směr, je velmi těžký, ale pro zdravý život nezbytný. Od zodpovědnosti, kterou si neprávem přisvojují levicoví lídři budovanou na vlně populismu je třeba argumentačně vydiskutovat a plevy tak oddělit od zrna. Pokud pravice nechá tyto příživníky nadále "vařit polévku ze sekyrky" budou se rodit jen levicoví revolucionáři a dějiny se zopakují v podobném gardu fašismus - komunismus. Levicoví extrémismus je v pravdě pravicový extrémismus, což levicoví mohykáni vždy popřou.

0 0
možnosti
Foto

Takže, když to shrnu. Podle vás je většina občanů V. Británie, která hlasovala pro vystoupení z EU je příliš hloupá na to, aby správná řešení rozpoznala, natož sama našla. Správně -podle vás rozhoduje ten, kdo má hodně peněz a nejméně vysokou školu. Jinak zatím V. Británie oficiálně nepožádala o vystoupení z EU.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS