Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

P67e23t15r 91N80o92v50á33k

9. 1. 2015 13:04

Já muslimů v Dánsku a Holandsku potkal dost a - s výjimkou Turků - na ně mám názor o to radikálnější. Potkal estébák Kropáček někdy muslima jinde než na semináři?

1 0
možnosti
VB

A ten Kropáček je kdo? nějaký buch a nebo nějaký guru?Který tady bude sortovat kdo je kdo?Právě takovými Kropáčky je třeba pohrdat, protože tihle pseudointelktuálové nás dovedli tam kde jsem teď i s celým multikururalismem......Rv

3 0
možnosti
RB

On humorný je i sám agent stb soudruh Kropáček. To se mu to ondyne tlumočilo soudruhúm Husákovi a Kadáfimu. Jojo, kdeže ti lonští vembloudi jsou. Teď bude agent poučovat nás, nebo jen zase tlumočí co mu islamisté nakukají? Kropáčku zalez!

3 0
možnosti
DK

U me je moralni a intelektualni spodina pseudohumanista Lubos Kropacek. Ostatne jako kterykoliv jiny pseudohumanista. A to nemyslim ve stylu "ty nemas rad me, ja nemam proto rad tebe". Zatim skoro vsichni pseudohumaniste, co jsem poznal, trpeli intelektualnim deficitem a naprosto nebyli schopni pouzivat logiku. Jejich vyhodnocovaci schopnosti se omezily na dva stavy 1. politicky korektni 2. politicky nekorektni. Jestli je neco pravda nebo lez, uz je nezajimalo. Takovej at si vyucuje treba na Harvardu, porad je to cistokrevny hlupak.

5 0
možnosti
Foto

Drtiva vetsina lidi vyjadrujicich se v posledni dobe k tematu muslimu ma pocit, ze pravda je vse, co je receno ci napsano v mediich ... nezajima je, co skutecne je a co neni pravda .... neni lehke nebyt hlupakem na zadne strane vasich pomyslnych vah ..... koneckoncu, vzhledem k potrebe impulzu k reseni " muslimske situace" je otazkou, jaka je pravda i o parizskem incidentu .... osobne jsem jiz pomerne skepticky k obema stranam mince

0 0
možnosti
SB

Podle výroků, které autor tohoto blogu zcela správně kritizuje, bychom se prý neměli vyjadřovat k něčemu, co jsme osobně neviděli.

Takže například o Bedřichu Smetanovi by dnes nemohl hovořit už vůbec nikdo. Na světě neexistuje jediný člověk, který by ho ve svém životě osobně viděl. Totéž Karel IV. nebo Kryštof Kolumbus.

Stejně tak by naši vědci nemohli hovořit o tom, že za tolik a tolik stovek tisíc let se s tou a tou kontinentální krou stane to či ono. Vždyť také zatím nikdo neviděl východní Afriku odtrženou od zbytku kontinentu. Kdo viděl Afriku, viděl ji pouze v dnešní podobě. A žhavé jádro naší vlastní planety také nikdo nikdy neviděl.

2 0
možnosti
MS

To je přeci naprosto scestné. Taky jsem v životě neviděl žádného nacistu, ale ani sekundu nebudu pochybovat o tom, že nacismus je zločinná a zavrženíhodná ideologie !!

7 0
možnosti
OP

Spodině stačí seznámit se prostřednictvím medií s panem Abbásem. Až dostane chuť na sekání rukou nebo na kamenování nemravů, pan Kropáček se může přihlásit

6 0
možnosti
Foto

Ono: už ty novinky.cz, z nich bych mnoho závěrů nedělal...

1 0
možnosti
KH

Luboš Kopáček.

V letech 1961–1989 spolupracoval se Státní bezpečností, StB jej dokonce roku 1972 vyslala na tři týdny do Izraele, roku 1973 na orientalistický kongres do Paříže a poté ještě do několika arabských zemí.[2] Od roku byl 1984 veden jako agent.

11 0
možnosti
  • Počet článků 2657
  • Celková karma 32,04
  • Průměrná čtenost 2017x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články