Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JH

J25a74n 58H64l62e68d45í90k

23. 10. 2014 16:46

moderní člověk je bezbranné tele na obětním oltáři muslímských fanatiků. Jedinou obranou může být tvrdý, zničující odpor všech civilizovaných občanů světa, dýkou, mačetou, kopím, cepem, kuší, atomkou. Nemilosrdné zúčtování.  AVŠAK toho není vůbec žádný pohodlný lenoch schopen, najde si kulturní protiargumenty, tito jsou dobře placení za nesmyslné teorie o lásce k lidem, islam nebude ani vteřinu váhat a hlavu vám ustřelí.

0 0
možnosti
AF

Všichni jsou dobří, někteří jsou nejlepší na světě. Jen vláda z nich složená je letadlo na jehož havárie doplácí všichni lidi, jenom oni ne.

0 0
možnosti
MF

budu-li to brát porovnáním s předchozími ministry obrany, tak je z nich hvězdou :-)

0 0
možnosti
OH

Pan Stropnický se možná ve funkci chová odpovědně, ale prostě je to stále aktivní herec (možná mu jen končily smlouvy na seriály a hypotéka či dluhy byly vysoké, tak se hodila politika, kdo ví).

Hlavně ale byl viditelnou reklamní tváří, nic nikdy nedokázal, nic neumí, ale je tváří. Něco jako pan "kníže". 

Doufejme, že alespoň my jednou dojdeme od slavných tváří k lidem, co něco umí, mají znalosti i rozum a hlavně mají rozum a odvahu.

Třeba paní Šabatová je ukázkou multikorektní předpřipodělanosti a tolerance i kdyby na to měly naše vnoučata chcípnot. S nostalgií vzpomínám na Pana Motejla.

2 0
možnosti
Foto

Tak, tak. Je ovšem otázka, co je horší, zda "apolitická oligarchie" nebo politický mafiánský diletantismus, jehož je VK typickým představitelem.

V historii se představiteli obcí (starosty) zpravila stávali ti nejbohatší občané (sedláci), protože se přirozeně předpokládalo, že jsou schopní, a funkce nebývala honorovaná. Dnes je tomu naopak. Do politiky všech úrovní se derou lidé, kteří si nedovedou vydělat peníze normální prací a tudíž nemají ani potuchu o tom, jak co řídit.

Pravdu má pan Marjanko. Nemáme elitu.

2 0
možnosti
BM

Bohužel........nemáme!

3 0
možnosti
  • Počet článků 2654
  • Celková karma 31,91
  • Průměrná čtenost 2019x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články