Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

A nemá on třeba  nějaké podíly v zahraničních firmách na "východě"?

5 2
možnosti
AT

...bože,to byla sranda.Ještě ted´ mne od smíchu bolí bříško,ale nebojte se,pane Dvořáku,nic se mně nestane ;-D

2 2
možnosti
KS

Souhlasím s tím, že voliči ČSSD moc důvodu k jásotu zatím nemají. Ovšem pane Bartoni, voliči vaší tolik milované ODS asi musejí propadat totální depresi.;-)

Ať byl důvod Sobotkova vyjádření k sankcím jakýkoliv, já jsem rád, že konečně vystoupil jako premiér suverénní země.

5 6
možnosti
TP

Novočesko není suverenní země

0 2
možnosti
IN

ČSSD nikdy volit nebudu,ani kdyby slibovali hory.V dolech už jsem fáral.

8 2
možnosti
AT

Pane Nahodile,samozřejmě,že  BUDU VOLIT   Č S S D,protože oni mně důchod zvednou  URČITĚ od 1.1.2015 ,zlepší platové podmínky státním zaměstnancům atd.Vaši milovaní Kalouskové a Nečasové mne obrali minimálně o 350 kč svými úspornými opatřeními a obrali by mne ještě v roce 2015,jak měli naplánováno.Proč by mně proto neměli být více sympatičtější než  ti  " vaši ".Můžete mít na mě zlost,ale to je tak vše,co s tím můžete dělat,a nemyslím,že bych byl z národohospodářského hlediska  nějak  " krátkozraký ".Oni ty vaše vlády se svojí ekonomickou politikou přemírné šetrnosti  NA  NĚKOM,v porovnání se Slovenskem a ostatními okolními státy,nás vedly spíše k recesi a stagnaci.Věřím tomu,že tato koaliční vláda (ČSSD,ANO,KDU-ČSL) i přes zdánlivé a vytýkané  " rozhazování",tuto zemi ekonomicky pozvedne výše než-li ty vaše modly ,které nám vládly doposud.Hezoučký den;-D;-D

1 9
možnosti
Foto

Pane Bartoni, opravdu dost mimořádně s Vámi tentokrát souhlasím. Po prvním radostném zjištění, že náš doposud vlezdobruselský předseda vlády konečně statečně projevil nějaký vlastní názor, přišly právě ty pochybnosti, o kterých píšete. Není to jen volba menšího zla pro jeho další politickou kariéru? Nedávno prováhal krásnou příležitost, kdy se politici i jeho strany zviditelňovali při kritice pomatené ombudsmanky, tak se také potřeboval něčím blýsknout před svými spolustraníky a voliči.

2 2
možnosti
MT

Opravdu si nedokážu představit, kdo ze současných politiků vč. opozice (o současném panu premiérovi ani nemluvě) by dokázal národu slíbit "pot, krev a slzy". Zbytek Evropy je na tom podobně, snad možná nejlíp je na tom zatím Polsko.

1 0
možnosti
  • Počet článků 2654
  • Celková karma 31,91
  • Průměrná čtenost 2019x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články