Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Kterym zemim se za pomoci Zapadu podarilo vybrednout z marasmu? Zapad je vzdy uvedl k rozvratu viz Jugoslavie, Irak, Afghanistan, Libye, Syrie....

0 0
možnosti

Z15d79e13n18a 90K75o39č32í

31. 7. 2014 9:45

Možná Libye, Afganistán a Irák jsou dostatečným příkladem. Dalších příkladů už netřeba !!;-(

0 0
možnosti
Foto

Pravidelná ukrajinská armáda? Pravidelná je možná jen v tom, že se z ní pravidelně dezertuje. Pravidelně tam bojují jen nepravidelné oligarchské prapory, to ano.

9 0
možnosti

Z84d81e13n10a 31K26o26č97í

28. 7. 2014 11:23

ale mají vládní podporu a zbraně UA

3 0
možnosti

Přání otcem myšlenky, viďte? I Vaší o válce mezi Ruskem a Ukrajinou. Rusko se USA+EU+NATO a i Vy, jak je vidět, tak úporně snaží vtáhnout do války, že je to už až trapné. Poslední "zaručené" zprávy a "důkazy" USA o ostřelování Ukrajiny Ruskem jsou jenom úsměvné.

Válečný konflikt mezi Ruskem a Ukrajinou, jak píšete, prostě neexistuje. Takže, prosím, neuvádějte nepravdivé a zavádějící informace. Válečný konflikt vypadá jinak.

3 2
možnosti

J77a59n 45P33a97v61e59l

28. 7. 2014 11:02

Ne, tohle je válečný konflikt nízké intenzity a přesně takhle vypadá válečný konflikt nízké intenzity, který Rusáci nechtějí rozpoutat na plné koule.

2 1
možnosti

Já bych neřekl, že Češi více věří politice Ruska. tak jistě, každý z nás se pohybuje v nějakém prostředí. Nelze ovšem stavět názor na skupině aktivistů, kteří nedělají nic jiného, než že dokola produkují dokola jisté články, kterými nás zde a na jiných diskusních fórech oblažují. To není většina, to naopak svědčí o tom, že je to pouze velmi agresivní menšina. O důvodech té agresivity se můžeme ovšem bavit.

5 2
možnosti
Foto

Tak tak. Zejména pamětníci roku 68 a následného totáče budou asi těžko politice Ruska věřit. A těch nějakých 15 - 20% sympatizantů KSČ(M) - blouznivci našich hor. Co by si za nějaký bakšiš nezablouznili.

1 1
možnosti

Stačí měřít všechno jedním metrem, právem národa na sebeurčení. Jak paletinští Arabové (navíc vyhnaní ze svých arabských sídel), tak ukrajinští Rusové mají právo na vlast.

Zvláště po Kosovu.

Ještě upozornění. Nezdá se, že by hladomor za Stalina měl nějaký podstatný vliv na utváření názorů na východní Ukrajině, kde se konal.

4 4
možnosti

Ale, vždyť právě ten hladomor tam udělal místo!

3 1
možnosti

:-)  Při pěkném pondělním ránu jste mě pobavil touto větou : Ukrajina jako velký evropský stát s početným obyvatelstvem na straně demokracie je v očích ruské generality a nacionalistických politiků nebezpečím pro ruskou domácí politiku. Co kdyby se Ukrajině podařilo vybřednout s pomocí Západu ze současného marasmu a začala by se rozvíjet a byla by příkladem i pro ruské obyvatelstvo? 

    To bych se musel dožít ještě dalších osmdesáti roků abych se toho dožil !!?!

5 0
možnosti

Jedině kdyby znárodnila oligarchy, kteří jsou samozřejmě za současný marasmus nejvíce odpovědní.

6 0
možnosti
  • Počet článků 2654
  • Celková karma 31,85
  • Průměrná čtenost 2019x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články