Jak se dělá propaganda

Server msn.com dokazuje, že americký prezident Donald Trump a korejský diktátor Kim jsou „z jednoho těsta“. Takto se dělá propaganda.

Titulní stránka serveru msn.com ze dne 8.8.2017 vedle sebe ukazuje amerického prezidenta Donalda Trumpa a severokorejského diktátora Kima. Za povšimnutí stojí fotografie i titulky.

 

 

Oba „vůdci“ jsou zachyceni jak mávají pravou rukou. Článek o Trumpovi se týká jeho „super-fanouška“, který by měl být údajně ruský „střeček“. Článek je o tom, že za Trumpovou věrnou fanynkou na sociálních sítích se může skrývat ruský troll. Inu může, ale taky nemusí. Nicméně, v souvislosti s ruskou špionománií v americkém mainstreamu je to další „důkaz“ o „vazbách“ Trumpa  na Rusko.

Pod obrázkem Kima je titulek – Použijeme nukleární zbraně jenom proti Spojeným státům! Jak ušlechtilá idea. Opět přeloženo do protitrumpovské politiky- kdyby byl v čele USA někdo jiný, atomovku bychom nepoužili.

Práce s "podprahovými" informacemi prostě msn.com zvládá na jedničku s hvězdičkou. Není to ale náhodou , měřeno zájmy Západu, "za pět" ?

 

Autor: Jan Bartoň | úterý 8.8.2017 9:53 | karma článku: 26,81 | přečteno: 775x
  • Další články autora

Jan Bartoň

Koalice SPOLU má „problém“

15.4.2024 v 9:00 | Karma: 33,00