Komedie jménem Několik vět 2.0

27. 06. 2017 10:26:27
Hlavní aktéři: „bezpečnostní expert“ Kocáb, Kalvoda, Hana Marvanová, Mádl a další „bojovníci za rovnost před zákonem, lidská práva a ráj na zemi“.

Dle mého jen další šaškárna ve stylu proč, proto. Kdyby jim šlo skutečně o lidská práva, tak by v první řadě bránili právo na život proti džihádistům dováženým frontexem a (ne)ziskovkami, kdyby jim šlo o rovnost před zákonem a respekt k právnímu státu, tak by si to museli nejprve vyřídit s tzv. squattery z žižkovské kliniky a s tzv. performery ze skupiny Ztohoven, kteří si ze zákonů a práva dělají dobrý den.

Takže patrně příliš úspěchu se svou další teatrální exhibicí nesklidí. :-) Rovnost před zákonem je pro mě to, když se stejně postihují extremisti zprava i zleva, v současnosti jsou ti zleva min. o tři řády „rovnější“. Dokud tohle zastánci „pravdolásky“, která s pravdou a láskou nemá nic společného :-) , nepřiznají a nezačnou to řešit, budou pro většinu běžných občanů jen směšní a pokrytečtí klauni, ale ani náhodou bojovníky za naše práva a svobody či za demokracii, neb demokracie je, jak známo, vláda lidu, nikoli vláda samozvaných elit, které vykřikují � žádná referenda, protože „lidi jsou hloupí a snadno manipulovatelní“. To je spíš nějaká konstituční oligarchie, tedy vláda úzké skupinky „majitelů té jediné pravdy“, opřená o různé „nepsané ústavní zvyklosti“, proto „konstituční“..., kteréžto „zvyklosti“ mají za jakési „slovo boží“. :-)

Pro mě jako pro zarytého liberálního demokrata platí, že závazné je jen to, co říkají psané zákony a předpisy, a co není zakázáno, má být povoleno. To ovšem konstituční oligarchové striktně odmítají a ohánějí se jakýmisi „nepsanými pravidly“, jejichž kritici jsou v podstatě novodobými „kacíři“, na něž je každé „kladivo na čarodejnice“ dobré, účel světí prostředky.

Bude nová revoluce? „Bezpečnostní expert“ Kocáb, Marvanová, Kalvoda a herec Mádl se chystají do akce

Autor: Adam Mikulášek | úterý 27.6.2017 10:26 | karma článku: 43.53 | přečteno: 3049x

Další články blogera

Tato rubrika neobsahuje žádné články...

Další články z rubriky Občanské aktivity

Zdenek Horner

Chybí mi rozhodný postoj české vlády a místních bezvýhradných izraelofilů

Nyní má česká vláda jedinečnou příležitost před celým světem dokázat, že bývalý satelit Sovětského Svazu není nyní satelitem USA. Měla by odsoudit nestabilní postoj vůči Izraeli, ale i vůči Ukrajině a posoudit zdali USA nejsou ...

27.3.2024 v 12:44 | Karma článku: 21.96 | Přečteno: 554 | Diskuse

Veronika Valíková Šubová

Naše stařečky dnes okradl zloděj vydávající se za pracovníka charity

Našim stařečkům je přes osmdesát let. Muž s přízvukem, kolem šedesáti let, mluvící slušnou češtinou, vydávající se za pracovníka charity, přijel v červeném hyundai pro knihy a ukradl Kapitánovým rodičům snubní prstýnky a šperky.

21.3.2024 v 18:43 | Karma článku: 27.77 | Přečteno: 928 |

Zdenek Horner

Milujeme NATO a proto Ukrajina zvítězí

Poté, co víme, že jsou na Ukrajině vojáci NATO, jsem již úplně klidný. Vítězství je v kapse. A kam se NATO vypraví příště? Bude to Bělorusko nebo Kazachstán? Gruzie? Ta už je rozpracovaná. Arménie by zatím byl těžký oříšek.

12.3.2024 v 12:54 | Karma článku: 33.67 | Přečteno: 939 | Diskuse

Zdenek Horner

Odpověď tazateli k uličnímu a kádrovému výboru

Tazatel se rozhořčuje, že se někdo ve zdejších diskusích cítí být pod knutou postupů někdejších uličních výborů. Vcelku pěkně vystihuje, jak se chovali a jakými pravomocemi byly tyto výbory za komunismus obdařeny, ale ...

10.3.2024 v 13:28 | Karma článku: 32.11 | Přečteno: 765 | Diskuse

Zdenek Horner

Ultrasionismus se už začíná podobat rasismu

Marně si lámu hlavu, k čemu se zveřejňuje seznam nějakých osob. Zveřejněné seznamy mají zastrašovat. Používal je protektorát, pak komunisti. Nyní jsou jako inspirace pro nějakou radikální odnož pravověrných aktivistů?

5.3.2024 v 12:21 | Karma článku: 22.81 | Přečteno: 473 |
Počet článků 497 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 1624

Jmenuji se Adam Mikulášek, jsem od narození nevidomý, již od dětství se zajímám o dění v této zemi i ve světě a vzdělávám se v oblastech politiky, historie, ekonomie a psychologie. Od června 2010 jsem členem Čssd a snažím se prosazovat tematiku zdravotně postižených, dlouhodobě nemocných, větší účast občanů na rozhodování a demokratizační procesy v této straně.

Rána pro britskou monarchii. Princezna Kate má rakovinu, chodí na chemoterapii

Britská princezna z Walesu Kate (42) se léčí s rakovinou. Oznámila to sama ve videu na sociálních sítích poté, co se...

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Pliveme vám do piva. Centrum Málagy zaplavily nenávistné vzkazy turistům

Mezi turisticky oblíbené destinace se dlouhá léta řadí i španělská Málaga. Přístavní město na jihu země láká na...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...